Velkommen til Billig Dame/Herre Sko Norge Nettbutikk

Shipping

Vi har god kunnskap om fraktruter og velger den praktiske fraktbanen som gjør levering raskere. På vår hjemmeside kan alle bestillingene sendes til de fleste land, og vi bruker hovedsakelig EMS og DHL til leveringsordrer. Rask og sikker frakt er svært nødvendig i hele bestillingsprosessen.

Leveringstid

Vi leverer varen du bestilte så snart vi mottok bestillingen og mottakeren.

Fraktmetoder

For å få deg til å kunne motta varene dine så snart som mulig, har vi to metoder for levering: EMS (Express Mail Service) og DHL.

Leveringstips

  1. Sikker frakt garantert: Når du bestiller varene og kassen, vil vi motta informasjonen og behandle bestillingene innen 24 timer, denne gangen er inkludert i samle varene, pakken, kontakte fraktselskapet og fraktet varene.

  2. Da pakken vil bli sendt ut etter bekreftet, internasjonal fraktmetode EMS, DHL og andre alternativer du kan ta. Når bestillingen sendes ut, kan du få sporingsadressene og numrene på din e-postadresse som du bruker til å registrere deg på vårt nettsted. Hvis varen er på lager, kan du få det snart.

  3. Vennligst sørg for riktig informasjon du oppgir, som mottaker, adresse, e-post, telefon, etc. Vi vil sende varen til deg i henhold til informasjonen, så vær så snill å bekrefte 100% korrekt.

  4. Gjennom sporingsnumrene kan du følge prosessen med bestillingen din. Sikker forsendelse er garantert.

Bestillingsspor

Vi sender deg en e-post så snart vi sender pakken ut. E-posten inneholder bestillingsnummer og leveringslinker. Du kan sjekke bestillingsforsendelsesinformasjonen ved hjelp av linkene. Forresten, du kan også spore bestillingen din på vår nettside "Min konto" -del.

Leveringstips

Når du fyller fraktadressen, må du sørge for at den er riktig. 100% korrekt adresse kan få deg til å motta varene jevnt.      

Leveringsregler & Begrensninger

        1) Ordrer sendes kun på virkedager.

        2) Vi kan ikke levere til PO-bokser.

        3) Alle leveranser må signeres ved mottak.

        4) På grunn av logistiske vanskeligheter med å levere leveranser til enkelte fjerntliggende områder, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen.
     
 Ønsker du en god shoppingopplevelse her. Hvis du har andre problemer, ikke nøl med å kontakte oss, vær så snill!